Beste deelnemers,

Het is 40 jaar geleden dat Gilbert Staepelaere over onze prachtige Ieperse Westhoek wegen rally heeft gereden, en na vele organisatie's van de gekende Memorial Gilbert Staepelaere met een deelnemersveld van 160 tot 230 wagens, werdt het teveel, de fun was er af, en de organisatie werdt zo groot dat je er al snel bijna een jaar mee bezig was.

 

Nu zijn we terug en gaan we deze traditie in ere herstellen, maar hebben bewust gekozen voor de FUN factor, kleinschalig, leuke vriendengroep, een dagje over de prachtige wegen van de Westhoek met uitvalbasis Ieper.

We rijden de special stage net zoals deze in 1978, en alle verbindingen gebeuren op stafkaart, Visgraat, Bol-Pijl of Blindelijn, en natuurlijk zoals vroeger, hier en daar een stop voor een natje en een droogje.

Toegelaten voertuigen, Oldtimers, Youngtimers, GT Cars, Demo wagens en in geval van slecht weer de gewone dagelijkse woon/werkverkeer wagen.

Iedereen is welkom, Wel kennis van Pol-Pijl, Pijlenrit, Blindenlijn, Vistraag, punten - pijpenrit en kaartlezen zijn noodzakelijk,

Fun voor elke autoliefhebber. Alvast tot 21 november 2020

Online inschrijven kan vanaf 22 augustus 2020, en dit met een max van 50 deelnemende wagens. 

MASTA-logo-zwart.png
facebook logo.jpg

Site made and suported by www.wix.com

gilbert staepelaere.com © 2008 - 2021 copyright © to the use of name, pictures and information • Privacy Policy • Terms Of Use

Autheursrechten beschermd onder BBIE / OBPI nr.  0914981

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now